Wie zijn wij?

Wij zijn Paul Grabowsky en Maarten Schot en wij zijn sinds 3 februari 2014 zelfstandig actief in de airconditioning branche. We hebben ons vanuit de elektrotechniek (wat een goede basis is) opgewerkt in de koeltechniek door het volgen van avondstudies.

Uiteindelijk heeft dat er in geresulteerd dat we de papieren in huis hebben voor Projectleider koudetechniek, het werken met de handen vinden we nog steeds erg mooi om te doen, dus onze voornaamste werkzaamheden bestaan uit het service verlenen en verhelpen van storingen aan airconditioning apparatuur.

Wie zijn wij? - Schot & Grabowsky

Waar staan wij voor?

Samen zijn we goed voor meer dan 25 jaar ervaring in de airconditioning en klimaat techniek. Daarmee staan we voor:

Flexibiliteit

We zijn een kleine tweemanszaak, bij storingen en andere problemen kunnen we op verzoek direct of zeer snel een afspraak inplannen. Ook vinden we het belangrijk om ons flexibel naar de klant op te stellen en daardoor is er bij ons veel mogelijk.

Kwaliteit

Kwaliteit op een hoog niveau houden dat vinden we belangrijk. Onder andere een goede werkvoorbereiding speelt hier een belangrijke rol in.

Helder en transparant

We zullen zorgen voor open contact met u, waardoor u niet voor verassingen achteraf komt te staan.

No Nonsens instelling

Bij ons weet u altijd precies wat u krijgt of koopt, we zullen altijd zorgen voor duidelijkheid en draaien hier niet omheen, u krijgt zonder omhaal overal antwoord op.

Korte communicatie lijnen

Korte communicatie lijnen vinden wij erg belangrijk, wanneer u contact met ons heeft opgenomen zullen wij zo snel mogelijk actie ondernemen en in de meeste gevallen gelijk terugbellen.

Merk- onafhankelijk

Doordat we niet verbonden zijn aan een bepaalde fabrikant of leverancier zijn we niet aan een vast merk gebonden sterker nog de klant kiest. Uiteraard zullen we hierin adviseren.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zullen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk behandelen.